Uw voertuig
home   |  
print deze pagina   |  
Download Acrobat


UW VOERTUIG

Elk voertuig op onze wegen moet verzekerd zijn voor het geval de bestuurder een ongeval veroorzaakt en daarbij schade berokkent aan andere weggebruikers. Ook PNP biedt zo’n BA-Autoverzekering aan, en wel tegen zeer scherpe tarieven. Bovendien geniet u met deze polis van PNP een gratis BOB-waarborg en kosteloze bijstand bij een ongeval in Europa of het Middellandse-Zeegebied. Tot 75 jaar kunt u bovendien rekenen op een fikse korting op uw premie. Klanten met een goed schadeverleden (bonus-malus -2, -1 of 0) behouden hun voordelen, zelfs na een ongeval in fout.

Bekijk hier de algemene voorwaarden (ref. PR-10.02-01.2017).


Ook uw wagen verdient een passende verzekering voor het geval hij schade oploopt door een ongeval, natuurgeweld, dieren, brand of uw eigen onvoorzichtigheid. De omniumverzekering van PNP dekt deze schade, evenals diefstal, vandalisme en glasbreuk. Blijft er van uw nieuw aangekochte wagen (tot en met 18 maanden) alleen nog een wrak over na een ongeval of wordt hij gestolen, dan krijgt u de eerste dertig maanden het verzekerde bedrag volledig terug. Pas na die dertig maanden houdt PNP rekening met de slijtage aan uw oude wagen, en dan nog in beperkte mate.

Bekijk hier de algemene voorwaarden (ref. PR-10.02-01.2017).


Met de verkeerspolis van PNP wordt u als bestuurder altijd vergoed, zelfs als u in fout bent en zelfs als de tegenpartij tegenstribbelt of niet verzekerd is.

Bekijk hier de algemene voorwaarden (ref. PR-01.02-01.2017).


Ten slotte kan u bij PNP bovenop de gratis bijstand bij ongeval pechverhelping onderschrijven tegen een gunstig tarief. Uw wagen wordt bijvoorbeeld naar de dichtstbijzijnde garage gesleept en de gewonden worden gerepatrieerd.

Bekijk hier de algemene voorwaarden (ref. PR-18.02-01.2017).


TIP: VRAAG UW MAKELAAR NAAR DE SCHERPE PNP-TARIEVEN VOOR BROMFIETSEN< Terug |