Visie
home   |  
print deze pagina   |  
Download Acrobat

Verzekeren op mensenmaat
 

PNP heeft bij zijn oprichting expliciet gekozen voor een beperkte bedrijfsomvang, omdat het belang hecht aan directe en open relaties tussen mensen. Sindsdien houdt PNP zich ook aan het principe ‘schoenmaker, blijf bij uw leest’. Daarom is ons verzekeringsaanbod beperkt tot datgene waarin we uitmunten, namelijk de bezittingen van particulieren verzekeren. We doen dit met uitgekiende producten, tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Bovendien richten we onze pijlen hoofdzakelijk op onze bakermat: West- en Oost-Vlaanderen.
 

Ons aanbod en ons actieterrein mogen dan al duidelijk afgebakend zijn, we leven niet in een ivoren toren. Zo maakt PNP deel uit van de zesde verzekeringsgroep van België. Onze aandeelhouder P&V draagt solidariteit en samenwerking hoog in het vaandel. Het is dus, net als PNP, een verzekeringsbedrijf op mensenmaat. Bovendien bezit hij al meer dan honderd jaar een stevige Belgische verankering. P&V ruggensteunt ons, maar laat ons tegelijk alle vrijheid om onze eigen koers te varen.


PNP is een uiterst solide verzekeringsbedrijf, mede dankzij de verankering in de verzekeringsgroep P&V. Omdat wij zuinig omspringen met uw premies, en ook de P&V-groep deze waarde hanteert, zijn onze financiële cijfers kerngezond. Bovendien biedt dit ons de mogelijkheid om u uitstekende voorwaarden en interessante tarieven aan te bieden.

Om u een perfecte dienstverlening te kunnen bieden, werken we exclusief met
verzekeringsmakelaars
samen. Door hun uitstekende vakkennis, nabijheid en gepersonaliseerde service kunt u op beide oren slapen. U bent goed verzekerd en bij schade behartigt uw makelaar als een échte professional uw belangen.