Vacatures

Inspecteur Verzekeringen (10.09.2019)


Piette & Partners NV (PNP) in Kortrijk is een gevolmachtigde onderschrijver die deel uitmaakt van Groep P&V Verzekeringen. Voor de distributie van haar verzekeringsproducten werkt PNP exclusief samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

 

Sinds onze oprichting in 1993 kozen we bewust voor een doelpubliek van particuliere klanten in Vlaanderen. Zo kunnen we, in samenwerking met de professionele makelaars, een persoonlijke en directe aanpak naar onze verzekerden waarborgen.

 

Dankzij onze uitgekiende bedrijfspolitiek en verankering in de Groep P&V Verzekeringen zijn wij al ruim 25 jaar een stabiele en betrouwbare partner van onze verzekeringsmakelaars in Vlaanderen.

 

Je functie
• Jij bezoekt verzekeringsmakelaars in de regio West-Vlaanderen om te zien waar hun noden en wensen liggen en hoe Piette & Partners NV hierop kan inspelen. De nadruk ligt hier op het (verder) uitbouwen van een langetermijnrelatie. Je kan de makelaar overtuigen van de toegevoegde waarde van Piette & Partners NV en de huidige samenwerking verder uitdiepen.
• Je werkt met een bestaand net van makelaars, maar gaat eveneens op zoek naar nieuwe makelaars die samen met PNP hun toekomst willen uitbouwen.
• Je geeft feedback aan de maatschappij over je bevindingen, en van daaruit wordt aan de toekomst van PNP en de samenwerking met de makelaars gewerkt.


Je profiel
• Wij vinden ervaring belangrijker dan opleiding! Dat wil zeggen dat we uitkijken naar een gedreven kandidaat die al enkele jaren werkervaring achter de rug heeft in deze functie.
• Je hebt een ruime blik op de verzekeringswereld, kan zelfstandig en flexibel werken en straalt maturiteit uit. Je bent een diplomatisch aangelegd bruggenbouwer die een vertrouwensrelatie kan opbouwen.

 

Ons aanbod
• Je komt terecht in een uiterst solide en financieel kerngezond bedrijf, gestoeld op vakkennis, een persoonlijke aanpak en tonnen ervaring.
• Bovenop deze boeiende werkomgeving zorgen we voor een zeer competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

 

 

Interesse? Klik HIER.

Ik ben makelaar
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie