Vacatures

Piette & Partners NV (PNP) in Kortrijk is een gevolmachtigde onderschrijver die deel uitmaakt van Groep P&V Verzekeringen. Voor de distributie van haar verzekeringsproducten werkt PNP exclusief samen met onafhankelijke verzekeringsmakelaars.

 

Sinds onze oprichting in 1993 kozen we bewust voor een doelpubliek van particuliere klanten in Vlaanderen. Zo kunnen we, in samenwerking met de professionele makelaars, een persoonlijke en directe aanpak naar onze verzekerden waarborgen.

 

Dankzij onze uitgekiende bedrijfspolitiek en verankering in de Groep P&V Verzekeringen zijn wij al ruim 25 jaar een stabiele en betrouwbare partner van onze verzekeringsmakelaars in Vlaanderen.

 

Momenteel hebben wij volgende openstaande vacatures:

 

 

Teamleader/IT coach  (04.11.2019)

 

Ben je op zoek naar een vacature als IT-teamleader? Weet jij als geen ander een team te coachen waarbij je graag zelf de handen uit de mouwen steekt? Lees hier dan meer over onze vacature als teamcoach IT bij Piette & Partners in Kortrijk.

• Als teamleader/IT-coach neem jij de verantwoordelijkheid over de planning en opvolging van de verschillende projecten.
• Je begeleidt daarbij je medewerkers en stuurt hen aan in functie van de beoogde doelstellingen.

• Je behoudt steeds het overzicht over de lopende projecten, zit geregeld samen met je collega’s om de voortgang te bespreken en rapporteert rechtstreeks aan de directie.
• Naast de coaching van het team, heb je ook nog je eigen development opdrachten waarbij je concreet instaat voor de eigen programmering.

 

Interesse? Klik HIER.

 

 

Manager verzekeringen (04.11.2019)

 

Ben jij op zoek naar een functie als manager verzekeringen? Heb jij een grondige kennis van productie- en schadebeheer en ben je een geboren teamleader? Lees hier dan verder over onze vacature bij Piette & Partners in Kortrijk.

• Als manager verzekeringen ben je verantwoordelijk voor onze schade- en productieactiviteiten.
• Daartoe neem je het management over de betrokken dienst: je leidt en begeleidt je medewerkers en zorgt voor goede werkrelaties en een aangename werksfeer.
• Je waakt over het correcte beheer van de schade- en productiedossiers in functie van de hoge kwaliteitsnormen van PNP. Meer nog, je analyseert de huidige werking, legt de pijnpunten bloot en neemt initiatieven om het huidige kwaliteitsniveau verder te verhogen. Daartoe herzie je o.m. bestaande procedures, voorzie je gedegen opleidingen voor je medewerkers en zorg je voor voldoende informatiedoorstroming.
• Jouw uiteindelijke doel? Het realiseren van enerzijds onze kwaliteitsambities en anderzijds de evolutie van de rollen, taken en functies volgens onze strategische doelstellingen.
• Om deze doelstellingen te bereiken, werk je samen met de Continous Improvement Manager en IT.
• Verder onderhoud je nauwe contacten met externe leveranciers zoals experten, advocaten en herstellers, met wie je geregeld onderhandelt omtrent lopende dossiers.
• Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 

Interesse? Klik HIER.

 

 

Inspecteur verzekeringen (10.09.2019)

 

• Jij bezoekt verzekeringsmakelaars in de regio West-Vlaanderen om te zien waar hun noden en wensen liggen en hoe Piette & Partners NV hierop kan inspelen. De nadruk ligt hier op het (verder) uitbouwen van een langetermijnrelatie. Je kan de makelaar overtuigen van de toegevoegde waarde van Piette & Partners NV en de huidige samenwerking verder uitdiepen.
• Je werkt met een bestaand net van makelaars, maar gaat eveneens op zoek naar nieuwe makelaars die samen met PNP hun toekomst willen uitbouwen.
• Je geeft feedback aan de maatschappij over je bevindingen, en van daaruit wordt aan de toekomst van PNP en de samenwerking met de makelaars gewerkt.

 

Interesse? Klik HIER.

Ik ben makelaar
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie