Uw woning
home   |  
print deze pagina   |  
Download Acrobat


UW WONING

Uw woning is meer dan een dak boven uw hoofd, ze is voor u een echte thuis. Om uw ‘thuis’ en uw bezittingen goed te beschermen, creëerde PNP een brandpolis met uitgebreide dekkingen en een interessante premie. Deze polis verzekert u tegen de gevolgen van brand en storm, waterschade en glasbraak. Optioneel kan u ook de diefstal van uw inboedel laten verzekeren. PNP past in zijn woningpolis een lage vrijstelling toe. Bij schade aan uw woning betaalt u slechts 150 euro uit eigen zak.

Bekijk hier de algemene voorwaarden (ref. PR-08.02-06.2017).

TIP: ALS HUURDER EN VERHUURDER ALLEBEI EEN BRANDPOLIS VAN PNP ONDERSCHRIJVEN, GENIETEN ZE ELK 20% KORTING. VRAAG ERNAAR BIJ UW
MAKELAAR.
UW HANDELSZAAK

Naast onze brandpolis voor woningen heeft PNP ook aandacht voor de kleine tot middelgrote handelszaak waarvoor een brandpolis op maat werd ontwikkeld.

Net zoals in de woningpolis zijn de waarborgen zéér uitgebreid met speciale aandacht voor het woninggedeelte van de handelszaak. Ook hier geldt een lage niet-geïndexeerde vrijstelling van € 150.

Bekijk hier de algemene voorwaarden handel (ref. PR-08.02-06.2017H).

TIP : DE PRIVATE INHOUD (INBOEDEL) GENIET STEEDS EEN KORTING VAN MINSTENS 10 %. MAAK UW MAKELAAR HIEROP ATTENT.< Terug |