Over PNP

Welkom op de website van Piette & Partners - PNP

 

PNP, voluit Piette & Partners verzekeringen, is een onderschrijver in verzekeringen die samenwerkt met professionele makelaars.


Concreet

PNP biedt verzekeringsoplossingen voor, doorgaans particuliere, klanten met makelaars als tussenpersoon. Deze professionele makelaars staan rechtstreeks in contact met de klant en zijn dan ook het best geplaatst om hun noden juist in te schatten. En op die specifieke noden worden de verzekeringsoplossingen van PNP perfect afgestemd.

Voor wie

PNP is gespecialiseerd in schadeverzekeringen van particuliere klanten. Woont u in West- of Oost-Vlaanderen en bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar voor professioneel advies? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Kenmerkend

In onze ontwikkeling van producten houden we rekening met wat klanten vandaag verwachten van hun makelaar en verzekeraar.

En u mag veel verwachten. Want naast de financiƫle vergoeding van de geleden schade, besteden wij in onze verzekeringsoplossingen ook veel aandacht aan bijstand en herstellingen in natura.

Officieel erkend

PNP speelt de rol van onderschrijver als gevolmachtigde onderschrijver van P&V Verzekeringen. Daarvoor is PNP door de FSMA (Financial Services and Markets Authority, of beter Autoriteit voor Financiƫle Diensten en Markten) erkend onder nummer 0448.811.575.
Ik ben makelaar